На вагу

На вагу

Рейтинг ТОП-5 кращих
Комплексний протеїн

Activevites Whey Protein 90 Complex

 3.9 (Відгуки: 18)

90% комплексний протеїн за шикарною ціною..

В наявності Німеччина

699грн.

90% комплексний протеїн за шикарною ціною..

На вагу

Crafter milsch Prolactal WPC 75

 5 (Відгуки: 1)

Протеїн на вагу виробництва Німеччина..

Уточнюйте

699грн.

Протеїн на вагу виробництва Німеччина..

Сироватковий

Протеин Гадяч

 4.5 (Відгуки: 13)

..

Уточнюйте Украина

819грн.

..

Сироватковий

Протеин на развес WPC 80

 3.5 (Відгуки: 9)

..

Уточнюйте

599грн.

..

Соєвий

Соевый изолят на развес

 5 (Відгуки: 5)

..

Уточнюйте

359грн.

..

Показано з 1 по 5 із 5 (1 сторінок)
Сумно це усвідомлювати, але ми у своїй практиці часто стикаємося з абсолютним нерозумінням людей таких, по суті, звичайних понять, як протеїн або амінокислоти. Найчастіше замовляючи 1 кг протеїну, недосвідчений споживач зазвичай уявляє собі, що вживши його, стане не менше Роні Колемана, і в основному побоюється того, як би не зашкодити своєму здоров'ю, і не підсісти на добавки. Подібні пасажі "знавців" можуть викликати хіба що поблажливу посмішку. Інакше й бути не може, адже протеїн, так само як і амінокислоти з яких він складається – це, по суті, звичайна їжа. І випиваючи склянку молока, або смакуючи яєчню ви по суті так само їсте протеїн. У світлі всього вище сказаного говорити про те, що протеїн на вагу - це хімія, просто непристойно.

 Протеїн на вагу - це концентрат сироваткового білка, отриманий з молочної сироватки, і поставляється в основному молокозаводами. Саме цей білок використовується виробниками спортивного харчування для створення власної продукції. Це початкова, чиста сировина, в якій немає абсолютно нічого, крім високоякісного молочного білка. Часто споживача насторожує порівняно низька вартість таких вагових продуктів. Дорогі друзі, це дуже просто пояснюється, річ у тому, що сироватка, з якої методом мікро ультрафільтрації одержують КСБ (WPС), є, по суті, відходом виробництва при виготовленні твердих сортів сиру. Як ви розумієте, такий продукт просто не може коштувати дорого, а якщо взяти до уваги той факт, що більшість сировини виробляється молокозаводами, де масштаби виробництва продукції просто колосальні, стає зрозуміло, що і ця ціна дещо завищена. Інша річ, що ще з часів Джо Вейдера, спортивне харчування, основою якого є якраз КСБ - це дуже прибутковий бізнес, на якому тямущі люди роблять мільйони.

Не думайте, що після того, як КСБ потрапляє до рук виробників, він стає кращим, це не так! Навіть навпаки! Готовий продукт просто напханий стабілізаторами, ароматизаторами, загусниками, смаковими, і знищуючими піну хімічними добавками, і т.д. Ви думаєте чому він такий смачний, і може так довго зберігається? Відповідь криється у сказаному вище.

 Так, багатьом може не сподобається смак розбавленого у воді молока (саме таке враження складається коли п'єш несмачний протеїн), який дуже так і швидко набридає, і відчуття після вживання деякою мірою просто огидні. Освіта великої кількості піни теж присутня (саме цей чинник чомусь найбільше бентежить більшість людей, які приймають протеїн без стабілізаторів), але збовтавши молоко, воно теж виділяє велику кількість піни. Дотримуючись цього напряму, доречніше буде поставити питання "Чому протеїн НЕ піниться?", а не навпаки. З іншого боку, за цілком невеликі гроші, у Вас є можливість придбати реально чистий продукт, та й надається можливість поекспериментувати з різноманітністю смаків, додавши, наприклад, улюбленого варення, соку, меду, какао і т.д.