NOW 8 Billion Acidophilus & Bifidus
| Виробник: | NOW Foods |
| Модель: | 177275 |
| Наявність: | Є в наявності |
Доступні варіанти
-
549грн.
-
ДовіраЗ Вами з 2008 р.
-
Круті знижкиВеличезна система знижок
-
Найкраща консультаціяКраща за любу знижку
-
Безкоштовна доставкаВід 2500 грн на укрпошту*
Пробіотичний комплекс американського виробника спортивного харчування NOW. 8 Billion Acidophilus & Bifidus застосовується для підтримки необхідної кількості корисних бактерій у травному тракті. Доступне фасування: 60 капсул.
Опис пробіотики для дорослих

Популярний американський виробник спортивного харчування та харчових добавок для здоров'я, компанія Now Foods готова представити вашій увазі новий продукт для підтримки здорової мікрофлори кишечника, та нормалізації функції ШКТ під назвою 8 Billion Acidophilus & Bifidus. Добавка є потужною сумішшю, що складається з 8 мільйонів життєздатних пробіотичних культур трьох типів: Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Lactis і Bifidobacterium Longum. Дані пробіотики для жінок підходять так само як і для чоловіків, адже даний препарат є на сьогоднішній день одним із найпопулярніших і найефективніших пробіотиків на ринку добавок для здоров'я. Усього 1 капсула препарату 8 Billion Acidophilus & Bifidus містить аж вісім мільярдів живих мікроорганізмів, здатних ефективно працювати в нашому травному тракті, якісно підтримуючи здорову шлунково-кишкову функцію. Дана добавка абсолютно безпечна для здоров'я як дорослих, так і дітей, і буде дуже корисним доповненням до раціону харчування з метою збереження та нормалізації травлення.
Ацидофільні лактобактерії (Lactobacillus Acidophilus) - входить до складу добавки, є видом лактобактерій, що є антогоністами цілого спектру патогенних і умовно-патогенних бактерій (включаючи стафілококи, протей, ентеропатогенну кишкову паличку). Lactobacillus Acidophilus покращує роботу ШКТ, обмін речовин та стимулює природні імунні резерви організму. Також серед іншого ці бактерії пригнічують грибкові інфекції, що провокуються грибами типу Candida Albicans.
