Гідролізат

Гідролізат

Сироватковий

R1 Whey Blend

 4.7 (Відгуки: 3)

..

В наявності США

1399грн.

..

Гідролізат

Everbuild Ultra Hydrolyzed Iso Build

 5 (Відгуки: 6)

Протеїн гідролізат без лактози та цукру..

В наявності

955грн.

Протеїн гідролізат без лактози та цукру..

Гідролізат

BioTech Hydro Whey Zero

 0 (Відгуки: 0)

Найбільш очищений і легко засвоюваний вид протеїну..

В наявності Угорщина

1049грн.

Найбільш очищений і легко засвоюваний вид протеїну..

Гідролізат

Dymatize Iso 100

 5 (Відгуки: 1)

..

Уточнюйте США

1899грн.

..

Гідролізат

Optimum Nutrition Platinum Hydrowhey

 4.5 (Відгуки: 2)

Гідролізат сироваткового протеїну..

Уточнюйте США

2399грн.

Гідролізат сироваткового протеїну..

Протеїн ізолят

Optimum Nutrition Gold Standard Isolate

 0 (Відгуки: 0)

Протеїн ізолять без концентрату американського виробництва..

Уточнюйте США

1399грн.

Протеїн ізолять без концентрату американського виробництва..

Гідролізат

Scitec Nutrition 100% Hydrolyzed Whey Protein

 4 (Відгуки: 1)

Гідролізат сироваткового протеїну – максимально чистий білок для максимальних результатів...

Уточнюйте Угорщина

1599грн.

Гідролізат сироваткового протеїну – максимально чистий білок для максимальних результатів...

Гідролізат

Гидролизат Protein Factory Hydrolyzed Whey

 4 (Відгуки: 1)

..

Уточнюйте

1250грн.

..

Гідролізат

MST Hydro Whey Protein

 5 (Відгуки: 2)

Німецький протеін гідролізат..

Уточнюйте Німеччина

1759грн.

Німецький протеін гідролізат..

Протеїн ізолят

Tesla Iso Zero 100

 4 (Відгуки: 6)

Протеїн ізолят з крутим складом..

Уточнюйте Нідерланди

1889грн.

Протеїн ізолят з крутим складом..

Гідролізат

FA Diamond Hydrolysed Whey Protein

 0 (Відгуки: 0)

Протеїн який пройшов процес гідролізу..

Уточнюйте Польща

2245грн.

Протеїн який пройшов процес гідролізу..

R1 Protein Уточнюйте
Протеїн ізолят

R1 Protein

 0 (Відгуки: 0)

..

Уточнюйте США

649грн.

..

Показано з 1 по 12 із 12 (1 сторінок)

Гідралізатом протеїну (білка) називають продукт, який вже частково переварений та зруйнований за допомогою ферментів і кислот. По суті гідролізат є на сьогоднішній день вінцем обробки сироваткового білка. Кінцевий продукт є фрагментами амінокислот пов'язані ди, трипептидами. У нашому організмі протікають подібні процеси, при попаданні в нього білка, тому використовуючи гідролізат, ми практично знімаємо з організму частину його завдань з переробки продукту, внаслідок чого гідролізат і засвоюється з такою шаленою швидкістю.


Використовуючи гідролізат, ви можете сміливо розраховувати на:

  • високу швидкість засвоєння продукту
  • прискорене відновлення організму після тренувань
  • прискорене заповнення сапасу глікогену
  • збільшення кількості глутаміну у м'язах
  • підвищена здатність до виробництва інсуліну
  • ідеальне засвоєння