Протеїн

Рейтинг ТОП-5 кращих


У даній категорії немає товарів.


У багатьох склалася смішна думка, що протеїн якось згубно впливає на здоров'я та психіку нормальної людини. Найпоширенішою, і як водиться найабсурднішою, мабуть, можна назвати переконаність невігласів у тому, що від протеїну може "не стояти", далі йдуть наркотична залежність, можливість відмови внутрішніх органів, психічні розлади, агресивність та інша пурга. Ахахха, ви серйозно? Люди не ганьбіться, на подвір'ї слава Богу 21 століття. Відкриваємо вікіпедію – читаємо, що таке протеїн, і дико червоніємо від сорому.

Протеїн – це БІЛОК! Білок, який знають абсолютно всі, і який вживають також абсолютно все, щодня протягом усього життя. А ось тепер скажіть шановні, невже ви впадаєте в неконтрольовану лють поївши на обід курячої грудки, або може у вас починається "ломка" без склянки молока, а якщо врахувати, що сперма складається в основному з білка, то її якість, до речі, може тільки покращити від додаткового прийому протеїну. Насправді, протеїн потрібен лише, щоб полегшити, або здешевити харчування. Так, порція протеїну насправді виходить дешевше ніж, наприклад, куряча грудка, в якій відсоток білка набагато нижчий (а знаючи якість, та кількість гормонів курці, то протеїнові коктейлі ще й набагато корисніші).


Який протеїн краще чи який протеїн купити?

Протеїни виготовляють із великої кількості різних інгредієнтів: яєць, молока, молочної сироватки, сої, яловичини, горіхів тощо. Щоб визначити який протеїн краще, існує таблиця біологічних та анаболічних цінностей білка (тобто, наскільки він засвоюється організмом), а також їхній амінокислотний профіль: Сироватковий - 130, Цілісне яйце - 100, Білок яйця - 88, Казеїн - 77, Соєвий - 7 Виходячи з даних цифр, а також цін на продукти, безсумнівно найкращий протеїн – сироватковий. Єдиний момент, для тих, хто має проблему з переносимістю лактози. Для цих людей краще купувати ізоляти чи гідролізати сироваткових протеїнів – лактози у них немає.

Казеїнові та яловичі протеїни можуть провокувати розвиток ракових клітин, а соєві можуть виготовлятися з генномодифікованої сої, тому щоб не ризикувати, рекомендуємо їх не розглядати. Ми не рекламуємо сироватковий протеїн, ми аргументуємо те, що він найбезпечніший, ефективніший і недорогий. Є ще так звані комплексні або багатокомпонентні протеїни, їх можна розглядати лише в тому випадку, якщо в них немає сої взагалі, і % вмісту козеїну не вище 10.


Чи потрібний протеїн взагалі?

Чи потрібно пити протеїн, ми готові відповісти поклавши руку на серце. Ми готові знехтувати нашим заробітком, і сказати, що у багатьох випадках, без протеїну обійтися можна, і дуже легко! Досить просто вживати велику кількість продуктів із високим вмістом білка: яйця, м'ясо, риба тощо. Єдиним мінусом, є те, що Ви не зможете проконтролювати на 100% вживання жирів і вуглеводів, або прийде їсти ряд лише певних продуктів (наприклад яєчний білок), якщо Ви хочете досягти, наприклад супер-рельєфу. Проводячи паралелі між питанням про потребу людини в протеїні, можна запитати, навіщо Ви користуєтеся Google, коли існують бібліотеки з купою книг? Розумієте, про що ми?!:)


Хочемо окремо відзначити, що протеїн - це ДОДАТКОВИЙ прийом їжі, а не основний! Не варто замінювати основний прийом їжі харчовими добавками, ними слід доповнювати раціон.

Де придбати протеїн?

Протеїн можна купувати з кількома цілями: для набору м'язової маси або для схуднення. Як такої кардинальної різниці в них немає, тому важливіше розписати правильність прийому та дозування. Ми можемо підказати Вам абсолютно безкоштовно по телефону як зробити це правильно, якщо Ви неповно в цьому розумієтеся, залишилося лише зателефонувати.

Корисна інформація